Agenda+

logoagendaplus2

Agenda Plus is een kosteloos maandblad dat het algemeen welzijn van het individu beoogt met respect voor persoon en omgeving. Het redactionele omvat o.a. een dossierartikel, voorbeschouwingen, artikels over gezondheid, natuurlijke voeding en methoden van persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast is er ruimte voor informatie over meditatie, metafysica, positieve actualiteit en nieuws dat over het algemeen niet door de gangbare media verspreid wordt.

De activiteitenagenda geeft elke maand een overzicht van 200 tot 300 activiteiten voor groepen, ingedeeld in 250 verschillende rubrieken en gegroepeerd volgens voordrachten, workshops, cursussen en professionele opleidingen. Vraag info indien je zelf lezingen, cursussen, opleidingen of workshops organiseert.

Wil je activiteiten op voorhand aankondigen? Heb je een ruimte te huur? Wil je je praktijk promoten, of kenbaar maken dat je reizen organiseert? Vraag info via publiciteit@agendaplus.be

Het Agenda Plus maandblad is kosteloos en wordt verspreid op 20 à 25.000 exemplaren in ongeveer 900 verdeelpunten (natuurwinkels, wachtkamers therapeuten, opleidingsinstituten…) in Vlaanderen & Brussel.

Er is ook een Franstalige Agenda Plus wordt via dezelfde kanalen op 40.000 exemplaren verdeeld in Franstalig België, Luxemburg en het noorden van Frankrijk.

Agenda Plus is meer dan een onafhankelijk magazine, het is ook een netwerk. Zo is er Agenda PLUS Videokanaal en Agenda PLUS Radio , hier te beluisteren via TVNR.

Heb je interesse om je producten of diensten te promoten via het Agenda Plus Netwerk? Neem dan vrijblijvend met ons contact op.

Je abonneren op Agenda Plus kan door € 20 te storten op rekeningnummer BE32 3630 3415 9602 van Uitgeverij Accordia • Stokthoekstraat 10A • B-9140 TEMSE.