Anna Vidya

Anna Vidya reist in deze uitzending met u mee naar de dorre, verlaten woestijnlandschappen van het wilde Westen in Amerika tot in de Amazonewouden en zo terug naar Europa, waar we soortgelijke landschappen kunnen aantreffen zoals Andalusië. Luis, een Native Amerikaans collega van op het werk selecteerde voor u 2 speciale “Native Amerikaanse” songs, waarmee deze Anna Vidya aanvangt. We lezen weer wat voor uit het werk van Mark Jagers “voor Floor”. Ita Gonzales levert haar eigen dichterlijke bijdrage en leest voor uit Tao Van de Vrouw. Ik heb hierbij geprobeerd vele soorten muziekstijlen tot en met klassieke muziek te combineren in 1 enkel boeiend programma. Ik tracht ook wat uit mijn voorbije reis naar Andalusië naar voren te brengen, maar misschien laat ik beter de beelden voor zich spreken. Andalusië is echt een ganse mix aan stijlen en culturen – vandaar ook deze mix aan stijlen in dit programma. Wist u al dat in Andalusië de film “The Good, The Bad and The Ugly” is gedraaid en dat u er een mini-hollywood kan aantreffen en westerndecors, nog authentieker dan die van de rocky mountains ? Mijn vrouw, Anna, heeft al een eerste selectie foto’s voor u klaar op het internet waarvan u de link hieronder terug vindt, vrij te bekijken : https://picasaweb.google.com/111425694343869102350/Andalusie?authuser=0&;feat=directlink . Tenslotte willen we u ook graag volgende reis- en verblijftips meegeven – zie links : – http://www.casadelino.es/home.html   (Niguelas) – http://solarmontesclaros.es/Ingles/index1.html (Albaycin, Granada)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.