Wietske Visser Interview

wietske_2

Vanavond zenden we het interview uit met Wietske Visser wat we afgelopen dinsdag hebben opgenomen met haar.

In mijn spirituele praktijk ben ik werkzaam als medium consultant en werk ik aan bron heling. Werkelijk naar de bron gaan van vraagstukken om tot inzichten en heling te komen is daarvan het uitgangspunt. Ik ervaar dit werk als een missie: mens, kind, dier en alles wat om ons heen leeft in eenheid en liefde te brengen. Aan diverse levensvragen en gebeurtenissen die er spelen reik ik graag een helpende hand. Door mijn mediamieke talenten in te zetten, kan ik je inzichten en adviezen aanreiken om tot verandering te komen, veelal in combinatie met helende energie.

Drs. Wietske Visser is orthopedagoog & genezend medium: geeft op mediamieke wijze begeleiding bij diverse veranderingsprocessen. Heeft veel spirituele ervaring op het gebied van gidsen- en engelenwerk, zielssysteem (voor de geboorte, na de ‘dood’) en verlichting: de weg naar je Goddelijkheid. Kan via telepathische wijze contact leggen met: je ziel, baby/kinderen, gehandicapten, dieren, overledenen, gidsen/engelen, energie van voorwerpen of natuurelementen, kosmos (planeten, lichtwezens, universa’s opgestegen meesters). Alles wat er was, is, en komt is communiceerbaar.

www.wietskeconsultancy.nl

Deel 1.

Deel 2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.