ursula-aerts-150x150Vanavond gaan we in gesprek met Ursula Aerts.

Ursula Aerts is oprichtster van Definest. Haar meesterschap uit zich in haar werk met het onbegrensde menselijke potentieel waarmee zij mensen inspireert om meer uit zichzelf en het leven te halen. Als autoriteit op het gebied van vuurlopen en ademwerk in Nederland is zij een graag geziene spreekster. Met vernieuwende en harmoniserende methoden en principes leert ze anderen dat en hoe, de voor iedereen toegankelijke levensenergie, zo optimaal mogelijk kan worden benut om het leven zo vervullend mogelijk te laten zijn.

Vanaf 1979 volgde Ursula verschillende opleidingen binnen de reguliere gezondheidszorg. Internationaal volgde zij tal van opleidingen en training op het gebied van het menselijk potentieel. Ze verdiepte zich in rituelen en onderging vele initiaties. Ze studeerde met indianen, westerse artsen, sjamanen en andere spirituele leermeesters. Inmiddels hebben duizenden wereldwijd via haar werk, hun leven kunnen transformeren naar een betere kwaliteit op weg naar het leven van hun dromen.

Ursula is inzetbaar voor het geven van inspirerende en grensverleggende workshops, trainingen, opleiding, vuurlopen, ademwerk, systemisch werk, lezingen, meditaties, stilteconcerten, trainingsacteur, het presenteren van radio- en televisieprogramma’s en als ceremonieel trainer of gasttrainer binnen NLP- en andere opleidingen en meerdaagsen. Ursula werkt internationaal met groepen tot honderden deelnemers. Neem ook een kijkje bij ons Maatwerk

Voor meer informatie

www.definest.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.