Jolanda Klaassen interview

Wie, Wat & Waar

Wie is Jolanda Klaassen?

jolanda_klaassen

Op 25 augustus 1971 arriveerde ik als ziel op aarde en kreeg van mijn ouders de naam Jolanda Klaassen. Tijdens mijn levensreis kreeg ik vele leermomenten aangereikt, die ook ik destijds als crisis of trauma duidde en in het moment veelal als dusdanig ervaren heb. Het leven leerde me deze ogenschijnlijke tegenslagen en beperkingen als zegen te gaan ervaren. Als Kosmische uitnodiging tot verandering van Al dat mijn Hoogste Zelf niet langer diende. Een uitnodiging te transformeren wat niet authentiek was en me ervan weerhield te leven naar mijn hoogste waarheid, te manifesteren waarvan ik droom en te Zijn Wie Ik werkelijk Ben.Het werd me duidelijk dat de kosmos, mijn Goddelijke Vader, me vroeg mijn ascentie bewust te gaan beleven en mijn daadkracht te richten op het ont-wikkelen van mijn volledige potentieel. Dat Gaïa, onze Goddelijke Moeder Aarde, me verzocht ontvankelijk te zijn voor Wie Ik Ben en om bereid te Zijn mijn Goddelijke manifestatiekracht aan te wenden voor het tot leven brengen van mijn dromen en de uitvoer van de Goddelijke taken die ik mijn Zelf voor deze incarnatie heb toebedeeld. De opdrachten die ik volmondig heb geaccepteerd en waar ik mijn verantwoordelijkheid voor draag.

Voor de mensen die graag mee willen naar de de volgende pelgrimtocht naar Bosnie kun je mee van 20 mei t/m 31 mei 2013. Opgeven via postmaster@projectsoflight.nl

Ga mee naar de vallei van de pyramiden, de ravne tunnels en andere krachtplekken in de omgeving. Incl gids, touringcar, activaties, workshop en lezing, prive sessies en meer.

Lees verder op haar website www.projectsoflight.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.