Aardewijs met Jolanda en Ad Vermeer

adenjolanda

Vanavond live interview met Jolanda en Ad vermeer van AARDEWIJS…

Aardewijs is meer dan gezondheid

Bron

Aardewijs ontleent haar kracht aan liefde als onuitputtelijke bron, haar wijsheid aan het gegeven dat alles één is. Vanuit dit weten worden workshops, cursussen, vieringen, voordrachten e.a. verzorgd waarin natuurgeneeskunde, spiritualiteit en duurzaamheid samen komen. Aardewijs wil zo bijdragen aan het geluk van mensen en een duurzame samenleving.

Uniek

De activiteiten die Aardewijs aanbiedt maken je bewust van onbegrensde kwaliteiten die van nature aanwezig zijn, ook in jou. Door daar op te leren afstemmen ga je gewaarworden dat alles wat je nodig hebt er is en je op jouw maat krijgt aangereikt. Je ontdekt helende krachten die alom aanwezig zijn, leert je genezend vermogen inzetten voor jezelf en voor anderen. Je gaat ervaren dat heling van binnenuit en altijd wederzijds plaatsvindt. Al lerende ruim je in jezelf op, maak je ruimte voor bewondering. Aardewijs biedt je zo een andere kijk op het leven en een vreugdevol perspectief; een nieuwe bodem onder het bestaan. Het ontdekken van deze prachtige kwaliteiten doet je vertrouwen groeien; als je het aangaat word je gedragen.

Tel. 013- 53 33 19 9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.