Signals from the Sky October 2013

Signals From The Sky…

Petra’s program will start every time with a beautiful meditation. After that she will do a channeling. We think that the program will have a nice end of the last Friday of the month and a delicious ‘boost’ for the weekend.

Bericht van Boven

Petra zal haar programma starten met elke keer een mooie meditatie om vervolgens een channeling te doen. We denken dat het programma een mooie afsluiting zal zijn van de laatste vrijdag van de maand en een heerlijke ‘opsteker’ voor het weekend.

Voor meer informatie over Petra www.sammacentrum.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.