Lonneke Kersten Interview

lonneke-kersten
Mijn naam is Lonneke Kersten. http://www.spiritueelwerker.nl/
Auteur van het (concept) E-Book: Spirituele Striptease

Je bent van harte welkom in mijn spirituele praktijk.

In mijn als medium en healer werk ik met mijn helderziend en heldervoelend vermogen en ben gespecialiseerd in het contact met de Engelen en overledenen. U kunt bij mij terecht voor Reading (ook foto lezen) en Healing. Daarnaast coach ik hoog sensitieve volwassenen en kinderen.

Bij Reading in mijn praktijk maak ik ook vaak contact met overledenen via het digitale bandstemmen fenomeen ofwel EVP. Hier deed ik 14 jaar lang onderzoek naar en ik gebruik deze mogelijkheid dan ook geregeld voor consulten.

Zoals altijd in mijn werk ontvang ik boodschappen die vanuit vrijheid in Liefde gegeven worden, ik roep niemand op!
In mijn werk laat ik mij leiden door mijn SpiritTeam: Gidsen en de Engelen vanuit Zomerland.

Vanuit de hartekracht heb ik sinds mijn jonge jaren liefdevol contact mogen ervaren. Graag help ik kinderen en volwassenen op hun spirituele, of paranormale weg omdat ik zelf goed weet hoe fijn het is om een lichtpunt om je heen te hebben die je kan begeleiden.

Ook hoog sensitieve mensen jong en oud komen veelvuldig in mijn praktijk voor ZET Life Coaching. Samen het evenwicht bewaken door de vele indrukken die ‘intens’ binnen kunnen komen en die hun weerslag soms fysiek dan wel mentaal hebben op de mens.

Voor de ZET Healing helpt sinds de tachtiger jaren een arts genaamd dr. Tang, mij vanuit Zomerland. En we zijn een heel fijn team om mensen te mogen helpen met lichamelijke en met geestelijke klachten. De healing zie ik als een aanvullende geneeswijze op de reguliere gezondheidszorg. Als A-verpleegkundige heb ik goede samenwerking met artsen mogen ervaren dat hopelijk meer en meer mag toenemen.

Enkele voorbeelden van klachten waarmee mensen zich door mij laten helpen zijn: chronische (pijn)klachten, het niet kunnen slapen, angsten, traumaverwerking, rouwverwerking, relatieproblematiek, stress, depressie, niet goed in hun vel zitten.
Er komen ook mensen geregeld die de healing ervaren als een soort van schoonheidsbehandeling.

De ZET Life Coaching mag je heel breed zien, ik help mensen om meer in hun eigen kracht te komen staan. Dat kan met name veel schelen als men onzeker is of vrees kent voor het onbekende.

Het liefste ontvang ik je in de praktijk maar consulten via Skype en coaching via de mail behoren tot de mogelijkheden.

Ook kan je bij me terecht voor het reinigen van je huis indien het evenwicht van energieën verstoord is.
Zo nu en dan kun je me vinden op beurzen als Paraview en dan werk ik meestal met kaarten die helpen om in korte tijd inzichten te kunnen aanreiken.

Het werken met mijn SpiritTeam is iets dat ik graag mag doen op de beurs, zowel met Reading als Healing. Meestal zal ik daar ook een lezing geven over een spiritueel of paranormaal onderwerp, waarbij gelegenheid is gegeven voor het stellen van vragen.

Voor een Reading waarbij ik informatie mag ontvangen van ondermeer dierbaren die in Zomerland zijn doe ik het liefst in mijn praktijk, om daar dan ruimte en de tijd voor te kunnen nemen.

Verder kun je in de agenda lezen op de website wat voor activiteiten ik geef als een gezellige spirituele bijeenkomst (op elke laatste maandag van de maand), diverse workshops enzovoorts.

Daarnaast geef ik ook adviezen aan mensen bijvoorbeeld in het bedrijfsleven een presentatie moeten geven, in hoe ze zichzelf nog beter kunnen presenteren. Hierbij wordt gelet ondermeer gelet op de stem en voordrachtmogelijkheden.

Namaste, Lonneke

In 2016 opende de praktijk en de privé school, ‘Zonneglossis’ de deuren in Almere Stad.

545 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.