Boodschappen van pleiaden Het meesterplan ontvouwt zich…

plejaden

Wat mag ik de lezers en luisteraars mee delen over de huidige situatie?

Aller-eerst willen we het hebben over de Amerikaanse verkiezingen die voor velen een
‘ ongewone ‘ uitslag is…het ‘ ongewone ‘ hierin is dat het systeem wat zorgvuldig was opgebouwd jullie te manipuleren heeft gefaald en dat de scheuren in dit Bolwerk groter zijn dan was gedacht en verwacht, zoals Cohen al song ‘ there is a crack in evrything, that’s how the light gets in ‘

Het is niet Trump… maar jullie maken een Jump…maar het gaat volgens de aarde geldende regels waarin de aardse bewoners in dat stukje op jullie aarde heeft gesproken…

De media en dat soort zaken laten jullie ‘ geloven ‘ dat de wereld zich een catastrofe zal storten door de verkiezing van een nieuwe wereldleider…en dat is ver verwijdert van de echte waarheid want het grote bewustzijnsverandering is in gang gezet en daar horen dit soort zaken nu eenmaal bij..

Jullie laten niet makkelijk meer ‘ het kaas van je brood eten ‘ en dat is voor iedereen persoonlijk maar ook als collectief een ‘ groot goed ‘

Er staan ‘ spannende ‘ tijden te wachten op jullie met grote veranderingen en deze zullen zich in de komende maanden zich manifesteren…een grote ontmanteling van jullie financiële gesteldheid zou wel eens één van de eerste grote veranderingen kunnen zijn, niet precies wetende hoe en wanneer het gaat gebeuren maar met een grote stelligheid mogen we aannemen dat dat in de grote lijn der verwachtingen ligt..

Wat velen onder jullie noemen ‘ The Event ‘ staat op het punt zicht te ont-vouwen zoals het boek begint met z’n eigen ‘ voorwoord ‘ waarna elk hoofdstuk zich op gepaste wijze tot je zal komen…dit is de tijd waar jullie zo naar verlangd hebben en zal al de (gesloten) harten openen, het zal de start zijn van de grote veranderingen die op stapel staan uitgewerkt in een ‘ meesterplan ‘ waar eonen aan voorbereiding aan vooraf is gegaan…

De werkelijke aardse geschiedenis zal aan jullie worden geopenbaard en de schok die dat beweeg brengt is niets anders dan het starten van het grote ontwaken wat reeds is ingezet

Beleef en geniet met je dierbaren, juist nu dat jullie dit mogen meemaken als een mijlpaal in jullie geschiedenis…wij zullen op alle mogelijkheden anticiperen en jullie helpen om alles geleidelijk te laten verlopen dat een groot mogelijke hinder tot een minimum beperkt zal worden daarbij te zeggen dat tijdelijke ongemakken hierin niet te voorkomen zijn..

We wensen jullie succes in de komende maanden en weet dat Liefde de allesoverheersende kracht is waarmee de veranderingen ingeleid worden…

Succes aan jullie allen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *