Anna Vidya 17 december 2016

Dit was de allerlaatste live gestreamde versie van Anna Vidya voor dit jaar, een klein beetje eindigend in mineur gezien ik nog steeds een beetje verkouden ben en nog niet voluit kan zingen of praten, tenzij ik telkens ik liters thee drink om mijn stembanden de nodige warmte te schenken. Toch was deze versie van Anna Vidya alweer live, met in het begin een heuse live-sessie.

Ik dank iedereen die meegewerkt heeft gedurende dit jaar aan dit radioprogramma op een of andere wijze – meestal door middel van inzendingen van gedichten, maar af en toe ook door muzikale inzendingen van bijvoorbeeld Paul Vens.  In dit programma kan je alweer enkele gedichten beluisteren van Ingrid Nieuwland, Johan Van de Sande, Claire Bänziger, Anita An, Soul Reflections by Liv en Boomvader Ruerd Visser.

Op 31 december, de allerlaatste dag van dit jaar, volgt echter nog een extraatje onder vorm van een live optreden ten huize Freddy Hoeckx en Martine Bammens te Zonhoven. Dit zal een unieke livesessie worden tesamen met Madeleine Oppelaar. Het speciale hiervan is dat we deze sessies steeds zonder enige repetitie vooraf doen en dus vooral de inspiratie van het moment toelaten in onze muziek. Natuurlijk hebben we wel een heel arsenaal aan achtergrondgeluiden, tevens gebruikt tijdens de verscheidene Anna Vidy-uitzendingen, teneinde deze sessie in goede banen te leiden.  De klankschalen en andere attributen alsook de stem van Madeleine doen de rest. Live steamen zal eerder technisch moeilijk haalbaar zijn – anders laten we het wel even weten die dag zelf of er tevens nog gestreamd zal worden te Zonhoven. We maken er vooral een mooi eindejaarsfeestje onder vrienden van, met gratis overnachtingsmogelijkheid ter plaatse of in Begijnendijk.

 

 

355 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.