Elsemarie Richt voetzone-reflexologie interview


Elsemarie Richt – Reflexoloog

Hallo, ik ben Elsemarie Richt, reflexoloog met liefde en plezier.
Nadat ik mijn HBO-Verpleegkunde heb afgerond, ben ik gaan werken in de wijkverpleging. Ik heb in Zambia en in Thailand gewoond en daarna ben ik in de kop van Overijssel neergestreken. Daar werden drie mooie kinderen geboren. Toen zij wat groter werden ben ik weer gaan studeren.
Nadat ik reflexologie eerst zelf had ervaren, was het duidelijk:

Voeten verdienen meer aandacht en over reflexologie wilde ik alles weten!    http://www.richtinzicht.nl

234 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.