Heidi Middelburg interview over Vingerreflexologie Ena-Forto

 

Wanneer is Vingerreflexologie toe te passen?

Veel mensen hebben al van alles geprobeerd of hebben te horen gekregen, leer er maar mee leven. Artsen kijken alleen naar de klacht en niet naar de oorzaak. Met vingerreflexologie kijken we juist naar de emotie die de klacht heeft veroorzaakt.

Vingerreflexologie is in te zetten bij allerlei uiteenlopende klachten, o.a. bij: pijn, angsten en fobieën, stress / burnout, allergieën, reuma, hernia, rug- en schouderklachten, overgang en andere hormonale klachten, diabetes, verslavingen, overgewicht, onverklaarbare en psychische klachten, neurologische problemen, klachten na een ongeval, klachten na vaccinatie, versterking van het immuunsysteem en meer.

Dus wanneer vingerreflexologie? Ik zeg wanneer niet!

Want wat voor klacht je ook hebt, we vinden de belemmerende emotie en zorgen dat die verdwijnt.

Vingerreflexologie onderscheidt zich doordat het snel en effectief werkt.

Vingerreflexologie geneest GEEN ziektes, we zoeken de oorzaak, de belemmerende emotie waardoor het immuunsysteem is gaan falen en neutraliseren die emotie waardoor het lichaam zichzelf weer kan herstellen.

Belangrijk: Een sessie is een goede aanvulling op de reguliere gezondheidszorg maar is in geen geval een vervanging daarvan.

Voor meer informatie ga naar https://ena-forto.nl/Vingerreflexologie/

644 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.