crowdfunding Yasmin Verschure VOLK VAN MIJN VOLK’ – HET GEZICHT ACHTER DE VLUCHTELING…


 

 

BOEK: ‘VOLK VAN MIJN VOLK’ – HET GEZICHT ACHTER DE VLUCHTELING… <3

WIL JE HELPEN – en OOK DIT BERICHT DELEN???

Je weet misschien al dat ik ruim een haf jaar in en nabij vluchtelingenkampen Moria in Lesvos, Kos en Griekenland ben geweest.
Daar ontmoette ik prachtige, moedige, en soms wanhopige mensen uit de hele wereld. Gevlucht uit eigen land – allemaal met hun eigen verhaal, hun eigen reden om een lange, levensgevaarlijke reis te ondernemen.
Ik heb met ze gesproken, gezongen, gedanst en heb ze voor altijd in mijn hart gesloten.
Nu wil ik ze graag aan jou voorstellen.

Wij DRIE VROUWEN vertrouwen erop, dat met het lezen van hun persoonlijke verhalen, er meer waardering en begrip zal komen voor de vluchteling wereldwijd.

HET WORDT EEN BOEK

Daarom hebben wij een team van professionals bij elkaar getrommeld en we zijn bezig om een boek te maken zodat je kunt lezen wat we meemaakten, hoe het in het vluchtelingenkamp gaat en wat we hier missen door die fantastische mensen op te sluiten en buiten te houden.

Voor de productie van het boek hebben we geld nodig. Wil je wat geven? Graag!
We hebben in totaal 8000 euro nodig*) voor een Nederlandse en een Engelse uitgave van het boek.

Daarmee dekken we de kosten voor vormgeving, illustraties, drukwerk en verspreiding. Alle andere klussen (redactie, uitgeven) worden ‘om niet’ gedaan door professionals die graag hun steentje bijdragen aan dit project.

JIJ OOK?

Geef dan een tientje, vijftig euro, honderd of meer. Geef je 30 euro of meer, dan ontvang je ook het boek zodra het af is, als bedankje. Vermeld naam, adres en taal! Geef je met een organisatie, neem dan even contact op om meteen een lezing van Yasmin te plannen.

MAAK LIEFST ZO SNEL MOGELIJK IETS OVER OP:
REK. NL48INGB0006062529 tnv Stichting Shanti te Schijndel
ovv BOEK VLUCHTELING: Volk van mijn VOLK.

*) We hebben trouwens ook nog een illustrator nodig die mooie illustraties kan maken bij de verhalen, zonder dat de betrokken personen herkend kunnen worden.

De opbrengst besteden we aan elke denkbare vorm van ondersteuning van vluchtelingen. En je krijgt er gegarandeerd geen betalingsbewijsje bij om je gift af te trekken van de belasting <3.

DANK namens het levende HART van de Vluchteling.
Yasmin en crowd

137 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Een reactie op “crowdfunding Yasmin Verschure VOLK VAN MIJN VOLK’ – HET GEZICHT ACHTER DE VLUCHTELING…

  • 02/08/2017 om 08:33
    Permalink

    Lieve Anton.
    DANK je voor het delen namens mijn broeders en zusters Vluchtelingen waar dan ook. Het boek gaat er komen – niet omdat ik dat wilde maar omdat anderen zo aangeraakt waren door de verhalen op Facebook dat zij vonden dat er een boek moest komen. Het bloeit op en verschijnt in Liefde <3

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *