Boodschappen van de Pleiaden 8-8-2017 Spannende Tijden

…Spannende tijden…

Jullie leven in spannende tijden want de nieuwe aarde staat op het punt zich te manifesteren…het duurt echt niet lang meer, we zitten zoals jullie wel eens plegen te zeggen de ‘ grande finale ‘

Achter de schermen, sluiers, wordt er nu hard gewerkt om jullie uiteindelijk naar het punt te brengen van ‘volledige bewustzijn ‘

De komende maanden zullen jullie meer en meer ervaren dat de lichtkrachten zijn uitwerking hebben zowel in jullie fysieke systeem maar ook in jullie bewustzijnsontwikkeling

De fysieke ongemakken zijn daar een deel van maar zie die dan ook dat deze nodig zijn als een soort constante update naar een nieuwere versie van jezelf

Ook in jullie hemelen zullen de komende tijd verrassende dingen te zien zijn, we zouden daar de aardse term ‘ luchtspiegelingen ‘ voor willen gebruiken omdat dat woord het beste benadrukt wat we hier mee bedoelen nl; een soort van reflectie van de uplifting van het universum en de aarde er natuurlijk een onderdeel van is

De verwachte uitkomt ‘ The Event ‘ zal zeker zijn doorgang vinden al zijn er nog wat obstakels waaraan gewerkt wordt

Realiseer dat jullie individueel hiervoor gekomen hebben om op dit moment hier op aarde aanwezig te zijn om hier een grote bijdrage aan te geven, want uiteindelijk is het een collectief proces waar we allemaal in zitten en dat jullie grote krachtige wezens zijn die dit bewerkstelligen…onderschat dat niet!

Meer en meer zullen de energieën vanuit de grote centrale zon jullie bereiken doordat ‘ het filter ‘ die deze energieën tegenhoudt langzaam verdwijnt zodat je fysieke lichaam deze energieën kan absorberen met de daarbij horende bewustzijnsveranderingen..

Het gewaar worden van andere dimensies,tijdlijnen oftewel parallelle realiteiten zal een ontdekkingsreis op zich zelf zijn, maar een normaal uitvloeisel van je groei in bewustzijn en wie je daadwerkelijk bent…

Binnenkort zal de afgescheidenheid niet meer in jullie bewustzijn bestaan maar het besef dat jullie prachtige krachtige wezens zijn en er voor gekozen hebben om in deze tijd de aarde en jullie zelf mee te helpen deze transitie door te maken m.a.w. spannende tijden…en voor ieder een prachtige ervaring om mee te maken….nog even geduld maar we zijn er bijna, want alles wat het universum te bieden heeft staat klaar om te ontluiken en dat jullie een volwaardig lid worden van het universum genootschap…succes verzekerd!

1,270 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

2 reacties op “Boodschappen van de Pleiaden 8-8-2017 Spannende Tijden

 • 08/08/2017 om 22:13
  Permalink

  Als het filteer van de Zon langzaamaan verdwijnt…., verbranden wij dan niet door de hitte…???
  Of gaat de zo schadelijke Uv-straling dan ons lichaam niet verteren…????
  Wat als men plotseling het besef heeft , dat men die transformatie niet zal doorstaan…IKneem aan, dat het proces niet meer omkeerbaar is…Dus een weloverwogen KEUZE…,is toch hier welop zijn plaats…???? Hoe zal de rest van de WERELD reageren op deze kosmische ingreep…??? Met geweld…??? (kernwapens..?)

  Beantwoorden
  • 09/08/2017 om 08:33
   Permalink

   ik heb u even een persoonlijke mail gestuurd…

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *