Interview met Brigitte van Lent en Mieke van Kooten van Terreel

 

 

Energetische Therapie

Terreel is een onderwijsinstituut dat de beroepsopleiding Energetische Therapie voor de regio Midden- en Zuid-Nederland op HBO-niveau verzorgt. Je kunt je opleiding samenstellen zoals jij dat wilt, door bijvoorbeeld te beginnen met een aantal losse modules. Bevalt het je en wil je meer? Dan kun je zo instromen in de opleiding. Klaar voor je eigen praktijk? Vraag eens naar ons modulebuffet en/of blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Orthomoleculaire Therapie
Langdurige tekorten van micro-nutriënten, dit zijn vitaminen, mineralen en sporenelementen, kunnen leiden tot vele stoornissen in onze stofwisseling. Op onze opleiding leer je met behulp van voedings-adviezen en supplementen mensen weer gezond te worden. De opleiding is op HBO-niveau. Vraag ook naar ons unieke Modulebuffet en kom naar de open avond op dinsdag 21 november 2017 en laat je vrijblijvend informeren.

Cursussen & Nascholingen

Gedurende het hele jaar worden er cursussen aangeboden voor iedereen die interesse heeft in natuurgeneeskunde, bewustwording e.d. Voor praktiserende therapeuten bieden wij interessante geaccrediteerde nascholingen aan. Er komen steeds nieuwe cursussen bij! Blijf op de hoogte.
Algemene Informatie
De voordelen van studeren bij Terreel op een rijtje:

Studeren in eigen tempo is mogelijk
Modules ook los te volgen
Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
Persoonlijk studietraject voor zijinstromers
Elk moment starten
Gespreid betalen
In 4 jaar je diploma
Welkom bij verschillende beroepsverenigingen
Gratis proefles, schrijf je in
http://www.terreel.nl/

144 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Een reactie op “Interview met Brigitte van Lent en Mieke van Kooten van Terreel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.