Anna Vidya, 4 November 2017 “net gemist”

Presentatie : Christa Standaert en Dirk Van Passel

Geestelijke boodschappen vanuit de sferen, van Bruno Gröning en Jozef Rulof (via Alcar, want Jozef was een vierdegraadsmedium in zijn geval), maar de boodschappen van Bruno gaan er wonderwel mee samen zoals je zal kunnen beluisteren. Beiden leefden in dezelfde tijdsperiode op aarde en allebei was aardse, schoolse kennis niet aan hen besteed. Zij haalden hun kennis en wijsheid elders vandaan – als verkregen afstemming, hetzij via het contact met die hogere sferen.

We zullen je tevens enkele geslaagde opnamen van onze gezamelijke Irgwen-sessies laten horen. De allermooiste en meest diepgaande hiervan vind je helemaal in het begin van dit programma terug. Het muziekstuk is zonder enige voorbereiding ingespeeld en gezongen door Christa en mezelf. t’Was ook meteen duidelijk vanuit de ziel gezongen door haar, wat niet altijd zal lukken, maar dit is het voor mij. Dat is waarom ik ervoor ga met iemand te gaan “musiceren”. t’Is mooi om te zien hoe iemand zichzelf daarin overstijgt en diepere lagen in zichzelf ontdekt en zelf heb ik steeds ook gemusiceerd op deze wijze om bepaalde zaken “van me af te spelen”, onafhankelijk van het resultaat, noch de behoefte om er enig commercieel succes aan over te houden. Dit is echter onbetaalbaar voor mij. Verderop volgen ook nog enkele Irgwen-sessies, wellicht wat minder diepgaand maar zeker de moeite van het beluisteren waard.

In dit programma werd voornamelijk – zoniet zelfs voor 100 % – gebruik gemaakt van muziek die niet geregistreerd staat bij Sabam of soortgelijke auteursrechtenorganisatie. Meestal betreft het muziek onder “creative commons”-licentie. Dit betekent niet dat er geen auteursrechten op zouden bestaan. Sabam kan echter deze auteursrechten hierop in principe niet innen, noch doorsturen naar betrokkenen. En toch innen ze daar nog steeds geld voor… Alleen een niet-commercieel radiostation dat bijvoorbeeld voor 100 % op deze “niet van Sabam en Co”-muziek zou draaien, zou gevrijwaard blijven van soms torenhoge bijdragen die Sabam en Co daarvoor vragen. TVNR is een klein radiostation, met ons eigen geld gefinancierd. Sommigen hadden er in het verleden een maandloon voor over teneinde dit radiostation draaiende te houden. We hopen dat we in de ether kunnen blijven en zoeken naar gepaste oplossingen. Maar TVNR zal dus blijven bestaan, alhoewel niemand nog er zijn/haar maandloon zal voor moeten missen, want dat is maar al te gek.

We danken tevens Sanne Bloem, Itis Berga, Roland Steijns, Ingrid Nieuwland, Madeleine Oppelaar en Boomkoning Ruerd voor hun creatieve bijdragen aan dit programma. Al je creatieve bijdragen aan dit programma zijn welkom bij volgend email-adres : anna.vidya@telenet.be . Over twee weken op 18 november zijn we er weer met een nieuwe Anna Vidya-aflevering, met als gast zeer waarschijnlijk Joke Lens. k’Ben benieuwd.

Alvast wensen we je veel naluisterplezier betreffende deze voorbij Anna Vidya-aflevering.

 

160 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.