Anna Vidya, 2 december 2017

www.tvnr.eu – 20.00 uur
presentatie Christa Standaert en Dirk Van Passel

 

Ik dank speciaal Ita Ganzevles alias Itis Berga voor bovenstaande dichtbundels die onlangs bij mij terecht kwamen: “Coire” (met twee puntjes op de i…) en “Gebed in het Seizoen” zijn de titels van deze ingezonden dichtbundels en daar gaan we met veel plezier ook een en ander uit voorlezen tijdens deze en eerstvolgende uitzendingen.
Zoals beloofd gaan we zeker ook de rest van de gedichten en bedenkseltjes voorlezen van inzendingen die vorige keer niet aan bod konden komen. Gerda Kennis, Madeleine Oppelaar, Boomkoning Ruerd, Britte Van Passel, Roland Steijns en Ingrid Nieuwland zullen ook deze keer weer van de partij zijn met nieuwe creatieve bijdragen aan dit programma. En o ja, natuurlijk ook weer een nieuw reisverhaal van Sanne Bloem.
Bovendien hebben we ook weer heel wat minder bekende creative commonsmuziek voor je op de playlist en wensen je veel luisterplezier.

327 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.