Donaties zijn welkom!!

Lieve Vrienden en luisteraars van TVNR

De afgelopen vijf jaar hebben een aantal mensen veel tijd, energie liefde en licht gestoken in het oprichten van dit internet radio station. Ook hebben we in die vijf jaar met zijn allen velen beurzen bezocht, festivals, samenwerkingsverbanden aangegaan met uitgevers in binnen en buitenland. We deelden in zeer kwalitatieve healing programma’s, boekbesprekingen, interviews en tal van andere activiteiten en bijzondere bijdragen en programma’s. We doen dit met liefde en zonder winstoogmerk, echter de kosten om dit alles naar buiten te brengen vraagt wel van ons een behoorlijk bedrag aan licenties en andere kosten om online te kunnen en mogen streamen zoals we tot op heden deden.
Behalve een platform zijn voor onze luisteraars en het delen van onze visie en interactie, hebben we ook de rol vervult om ” jong” talent aan te sporen en onder de aandacht te brengen, bieden we mogelijkheden voor groei en ontwikkeling, reiken we lezingen aan, we verspreiden hedendaagse thema’s met nieuwe zienswijze,en bieden we de mogelijkheid te genieten van onze stream. Deze stream is gevuld met healing muziek van zeer goede kwaliteit en wordt regelmatig aangepast. Graag zouden we de licenties die nodig zijn om onze geliefde muzikanten, artiesten en schrijvers op het gebied van bewustzijn verhogende muziek , healing muziek en lezingen te ondersteunen en delen, behouden.

Helaas is dat laatste ondanks al onze inzet en bijdrages van programmamakers alsook de initiatoren van TVNR, en de donaties van luisteraars tot nu toe, niet voldoende gebleken om op de zelfde weg door te gaan. De muziek licenties die we nodig hebben kosten inmiddels een behoorlijk bedrag, los van de andere kosten om te kunnen streamen.

Vandaar dat we zoekende zijn naar passende mogelijkheden voor de nabije toekomst.
Vanaf Januari zullen we tijdelijk werken op een andere wijze, tot er een oplossing voor langere termijn is gevonden. We zullen tijdelijk werken met rechtenvrije muziek en zijn onze bevriende muzikanten en schrijvers die de mogelijkheid hebben hun muziek met onze luisteraars te delen buiten platenmaatschappijen en rechten organisaties om dan ook zeer dankbaar voor hun bijdrages, toezeggingen, toekomstige uitzendingen en support. Veel van onze waardevolle musici die ons en ons werk een warm hart toedragen zijn echter ondanks hun welwillendheid ook afhankelijk van platenmaatschappijen en kunnen niet zomaar hun muziek delen door afspraken met belangenorganisaties.

Omdat we geloven in dit platform en in de kracht van dit werk en het samenbrengen van alle kwaliteiten heb ik als nieuwe creatieve directeur vanaf 2018, besloten een crowdfunding op te zetten, om te kijken of we genoeg draagkracht vinden om onze licenties te behouden en ons aanbod in muziek en programmering uit te breiden.
Daarvoor vragen we jullie hulp.
Doneren kan al vanaf heden op ons nieuwe bankrekeningnummer.
dat zal zijn IBAN: NL91RABO0184109655 ten name van CJM Banziger ovv Donatie TVNR.

Het oude nummer dat nu nog als button vermeld staat in de zijbalk van de website zal binnenkort komen te vervallen.

We gaan in ieder geval verder met het uitbreiden van TVNR radio. We gaan een mooie weg op en starten komend jaar met interessante nieuwe programma’s, lezingen en andere activiteiten.

Echter onze wens is dit te doen zonder restricties en onze liefde voor muziek onverhinderd met jullie te kunnen blijven delen.

Zeer binnenkort gaat onze crowdfunding van start om de licenties voor een jaar of langer te verlengen en onze programmering te versterken.

Indien je ons wilt ondersteunen, kan dit nu al op bovengenoemd bankrekening nummer.
Wil je specifiek doneren om een uitgebreide stream van al je geliefde muziek te kunnen blijven beluisteren komend jaar, hou dan onze website in de gaten voor de crowdfunding campagne. Deze zal binnenkort ook op facebook te vinden zijn, en dankzij je bijdrage heb je de mogelijkheid een lijst bij te voegen met je geliefde muziek, zodat we samen dat delen wat ons samenbrengt.
sharing is caring.

 

 

Dank namens het TVNR team.

 

 

 

302 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.