18 December a.s nieuw PODCAST programma met Sattva Chandra, een Introductie en over haar bezoek aan Amma

 

Vanaf 21 uur met interactieve chat !!

 

Vanaf jongsaf aan is Chandra de wereld , geloven *(God) en de ziel aan het onderzoeken.  Interesse in de wereld die we niet met onze ogen zien was eerst datgene wat haar aandacht trok, niet beseffend dat ze op latere leeftijd met die achtergrond verdiepingen kon ervaren in haar leven, de gezondheidszorg en later het assisteren van hspers dmv coaching en energiewerk (o.a. Reiki).

Ze vond wat ze zocht bij de New Paradigm Multi Dimensional Transformation energie. John Armitage (Haridas baba) is de grondlegger hiervan.Leven vanuit zelfmeesterschap is datgene wat ze met liefde uitdraagt om mensen te assisteren vanuit hun ware en innerlijke kracht te leven. Dat is ook  een van de redenen waarom ze zich zo thuis voelt in de NPMDT . In 2010 werd ze NPMDT 13D teacher zodat ze deze workshops ook mag faciliteren.

Sattva Chandra ervaart het leven als een leerschool en gaat door alle lagen van het bewustzijn om volledig vanuit haar eigen kern en innerlijke kracht ,een zo zuiver mogelijk ” instrument ” te zijn en te blijven voor Allen (mensen,dieren,zielen) die resoneren en door haar geassisteerd mogen worden in hun processen. Ze is nu ontzettend dankbaar voor haar leven en ervaart het als zielsgeluk om o.a. dit te mogen bijdragen.

 

Maandag 18 December Broadcasten we vanaf 21 uur het nieuwe podcast programma van Sattva Chandra

Haar eerste uitzending is ter kennismaking en over haar bezoek aan Amma. Zij zal in het nieuwe jaar maandelijks een korte Podcast voor ons gaan verzorgen om te broadcasten met allerlei thema’s. Deze podcasts zullen ongeveer 15 tot 20 minuten duren en gedurende het programma en aansluitend zal ze een uur lang op de chat aanwezig zijn voor interactie, vragen en delen rondom het thema van die avond.

Dit maandelijkse programma zal aangekondigd worden per thema op de website en op onze facebook pagina’s.

 

Wees welkom op onze chat met je vragen en om te delen via onze chatten button op de website!

Klik op onderstaande link om direct met ons te chatten!

http://place2chat.com/irc-webchat/radio-tvnr/chat.php

Vul een nickname in, laat het wachtwoord leeg en druk op chatten.

in het chatprogramma is geluid van de radioplayer aanwezig!

mocht het via een ipod niet lukken, om zowel geluid als chatmogelijkheid tegelijkertijd te kunnen gebruiken, ga dan naar onze gewone player op de homepage, of 1 van de vele links op de nieuws pagina.

We nodigen je uit deel te nemen aan de interactie op de chat, we maken dit samen tot een levendige uitwisseling.

 

Wees Welkom!

 

Namaste,

Sattva Chandra

NPMDT Teacher 

www.sattvachandra.nl
www.blog.sattvachandra.nl

 

168 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.