TVNR Radio bezoekt Winterwende-feest Vrijdag 22 december as, kom jij ook?

Een Bericht van onze collega’s uit Antwerpen Berchem:

We beginnen vanaf dit jaar met een nieuwe traditie: het Winterwende-feest! We verwelkomen de terugkeer van het licht en vieren dat de dagen terug langer worden. Met een flow van optredens, playshops, healing sound en een heerlijke cacao-ceremonie door The White Arrow.  Doorlopend zijn er biohapjes en -drankjes, kan je nog een last minute fair trade artisanaal Kerstcadeautje kopen of gewoon genieten van de andere mooie zielen in onze community. Meer details over het programma:

http://www.bodysoul.be/

 

 

 

359 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.