Happy New year

Lieve luisteraars,
Doordat we per 1 januari verhuizen naar Canada en we achter de schermen volop werken aan de technische veranderingen die dat met zich meebrengt kan het zijn dat er in het begin van Januari een moment is dat we onze oude stream gebruiken met creative commons muziek, dat we een stream van een collega embedden of dat er even geen stream te beluisteren is. We proberen 1 en ander zo snel mogelijk te regelen zodat jullie in het nieuwe jaar weer kunnen genieten van alle nieuwe muziek en programma’s. We wensen jullie allemaal een vreugdevolle jaarwisseling en een fris en heldere start van het nieuwe jaar.

Dear listeners,
Because we are moving to Canada to an other Radio Host on 1 January , we are working behind the scenes on the technical changes that come with it. It is possible that in the beginning of January there may be a moment when we use our old stream with creative commons music, that we embed a stream from a colleague or that there is no stream to listen to. We try to arrange things as quickly as possible so that in the new year you can enjoy all new music and programs again. We wish you all a joyous evening and a fresh and clear start to the new year.

169 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.