Nieuwe PURE CHILD editie van 2018. Met als thema: “seksualiteit & opvoeding “.

Lieve mensen hier is dan onze nieuwe ¨PURE CHILD ¨editie van 2018. Met als thema: “seksualiteit & opvoeding “. Een magazine boordevol boeiende artikels, tips, youtubefilmpjes en nog veel meer over dit thema en nog veel anders. Zoals een brief gericht naar Hilde Crevits over het belang van kunst en cultuur in het onderwijs en onze eerste advertentie van ons driedaags festival: ” Makeyoungpeoplehappy” in september en nog veel meer… Geniet ervan ! Stuur het door ! Vraag aan velen om onze pagina te liken.. Wie graag een papieren PURE CHILD versie wilt ontvangen en hiervoor wilt betalen, laat het ons weten op info@purechild.be . Hier komt ie www.purechild.be

Wij danken jullie !
Magdalena Troch (uitgever PURE CHILD)

 

178 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.