Maandag 11 juni verslag Yogific Yoga and Vegan Festival

Maandag 11 juni  zenden we een verslag uit van Yogific Yoga and Vegan Festival in Nijmegen, geïnitieerd en verzorgt door Kriti Sachdeva Kolbusz.

De uitzending start om 20.00 uur

 

De Uitzending van Yogific is nu te beluisteren in de replay via onderstaande link:

 

Een aantal interviews zijn in het Nederlands en we starten met een engelstalig kort interview met Ravi Dixit.

 

 

We spraken oa met:

een bekende sportverslaggever en tevens vertegenwoordiger van The art of living over unveiling infinity, een masterclass die as 15 & 16 juni plaatsheeft in Amsterdam, gegeven door sri sri Ravi Shankar

FLXBL over hun nieuwste product, the yoga towel mat.

Marieke van La Hoop, over hun hoelahoop dance lessen en de relatie tussen playfull hoelahoopen en Yoga,

en we spraken met 1 van de yogateachers, Michael Eldan, die zijn reis door het leven wilde delen met ons en sprak over de yogasystemen die hij had verkent in India en over de wereld, waar zelfrealisatie begint, zijn pad en de hulp die hij hierdoor aan gedetineerde kon geven en zijn inzichten en wijsheid mocht in dit interview een dieper perspectief brengen op de zoektocht en het vinden van je ware essentie.

en we spraken met Ravi Dixit van Ravi Yoga uit India, nu werkzaam in London.

We wensen jullie veel luisterplezier!

 

 

 

Thankfull for our cooperation with yogific yoga and vegan festival Nijmegen.
Thanks to al the teachers and friends from london, the Netherlands  and India and the beautifull interviews and all the other Exchanges on location and all the warm hearted visitors at our stand..for meeting the family of Kriti and her beautifull inspiring work she brings through her festivals all over the world. I also thank Kriti for her Hospitallity . .. And thank you Ravi Dixit from Ravi Yoga to invite us to come to London and attent some yogafestivals overthere with our TVNR team.

more info about here work you find on https://yogific.org/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.