TVNR te gast op Lorelei Vrouwenfestival 2018

 

Onlangs ontmoette ik een aantal lieve wijze vrouwen die weten hoe wezenlijk het is dat we ons veilig voelen tot in de basis. Deze vrouwen organiseren al jaren een sterk programma en festival voor en door vrouwen.

Lorelei festival.

Stel je voor…

Een mooie plek in de natuur, honderden prachtige vrouwen, een rijk gevarieerd workshopaanbod, bontgekleurde verleidelijke marktkramen. Twee danstenten om je uit te leven en een Mysterieveld voor stilte en Zijn.

Een magische wereld waarin je alle facetten van je vrouw-zijn kunt vieren. Drie dagen helemaal voor jou om jezelf op te laden, te genieten, te delen en te ervaren. Even niets te hoeven en vanalles te mogen.

Wees welkom!

Onlangs sprak ik met Margje Beekenkamp , waarmee ik een interview opnam voor TVNR Radio.
Dit interview is dinsdag 17 Juli om 20.00 uur te beluisteren via onze stream. Tevens heeft ze me uitgenodigd een verslag te maken van dit bijzondere festival.
Ik zal van 24 tm 26 augustus aanwezig zijn op het lorelei festival 2018

Nu in ons archief te beluisteren, de podcastversie van ons interview over oa het festival:

Binnenkort meer info op
www.tvnr.nl

Deze avond zal niet eindigen na dit interview, na een heerlijk stukje muziek zal deze avond ook een ander bijzonder festival aan de orde komen.  We hebben namelijk onlangs ook een mooi interview opgenomen met Igor Valster over zijn Bijzondere familie festival dat zich met name richt op paganisme, druïden en natuur beleving.

HetOak and Owl Festival for green spirits in Zeewolde

https://www.greenspiritsfestival.nl/

dat plaatsheeft van 9 tm 12 augustus.

We wensen jullie veel luisterplezier!!

 

 

Visie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.