Speciale uitzending interviews Body & Soul 2018 dinsdag 10 en woensdag 11 juli

Onlangs presenteerde we ism Garsett Larosse op Body & Soul , dag van de levenskunst ons eerste Live Forum.

Het was een groot succes.

In de Zaal Integrale gezondheidszorg waren we aanwezig met een mooi Live Forum podium en versterkt geluid,

waar we Schrijvers, Workshopgevers , standhouders en muzikanten een podium boden hun verhaal en talenten te delen met het publiek.

Vanuit diverse richtingen werd dit warm ontvangen!

Tevens deelden we onze introductie workshop Aura Chakra Healing.

We danken de organisatie van Body & Soul en danken onze lichtfamilie dat we samen dit mooie event mochten vormgeven.

We hebben veel interviews kunnen opnemen gedurende deze zonovergoten dag in Recreatiepark DeNekker.

Toch hebben we niet iedereen kunnen spreken waarmee we op voorhand al contact hadden, en we zullen zeker een vervolg creëren,

waarbij er nieuwe mogelijkheden zijn je verhaal met ons te delen.

Tevens kun je contact met ons opnemen voor interviews op Locatie.

dit kan via claire.banziger@tvnr.nl

Aanstaande dinsdag 10 en woensdag 11 juli Zenden we alle interviews uit die we in het Nederlands hebben opgenomen.

 

 

 

In deze uitzendingen:

Ludo Lieckens musician, over serving the divine, kiirtan en de kracht van Creativiteit.

Martine Prenen Author, over haar meest recente inspirerende gezondheids Boek Forever Young, haar nieuwste en meest volledige gezondheidsgids !! Check it out om nOg meer te genieten van het leven, minder stress , met gezonde , makkelijke én plantaardige recepten, poepsimpele oefeningen om in shape te blijven en nog heel veel makkelijke tips en truukjes om het leven fijner én gezonder te maken.

Sophia Govaerts Author, met als inspiratie haar verbinding met Hawaï en de connectie met moeder aarde. Op een verrassende wijze weet zij via het woord een wereld te openen die eenieder in het hart bij zich draagt. Levendig en verfrissend neemt ze je mee op ontdekkingsreis.

Isabelle Duchene lifecoach, Over haar kwaliteiten als Life coach en hoe ze mensen vanuit haar ervaringen vanuit hoogsensitiviteit op weg kan helpen.

lutgard Vets kinesist yogateacher and writer, over haar boek: Je hebt jezelf wel gemaakt! Dit boek is een handleiding om je uit het waarnemingsniveau van het slachtofferbewustzijn te helpen stappen en de verantwoordelijkheid voor je creatie bewust in eigen handen te kunnen nemen. Het weerlegt wetenschappelijk de oude overtuiging die ons doet geloven dat alles genetisch bepaald is en dat we slachtoffers zijn van onze genen en leefomstandigheden. Het levert een praktische handleiding die je kan versterken om met jezelf aan de slag te gaan en alzo evenwicht en vrede te vinden. Het beschrijft tevens hoe we in de huidige wereldwijde crisis als mensheid terechtgekomen zijn en hoe we er ook terug uit kunnen geraken als we er samen voor kiezen liefde te laten triomferen.

Rita van Audenrode writer and therapist,Over haar boek, VolHart waar ze slachtoffers van grensoverschrijdend gedrag op weg helpt hun hart weer te openen en de oude pijnen te transformeren. Deze uitgave is niet enkel geschikt als zelfhulp boek, maar zeker ook een wezenlijke bijdrage in het veld van therapeuten die werken met slachtoffers van seksueel misbruik en grensoverschrijdend gedrag alsook geschikt voor iedereen die aan zichzelf wil werken.

Emese Mora women yoga teacher and menstruation doula, Met haar  specialisatie haalt ze alles mbt hormonale veranderingen, menstruatie en overgangsklachten uit de taboesfeer en brengt ze wijsheid en praktische oefeningen op dit gebied speciaal voor vrouwen en jonge meisjes. Dit doet ze door voorlichtingen en het geven van Yoga asana klassen voor specifieke doelgroepen waaronder thema’s als puberteit, zwanger worden, overgang en meer

Peter Ceulemans writer, deelde zijn verhaal over zijn nieuwste boek : De Klauw van de Arend, waarin hij in Romanvorm het verhaal verteld van zijn ontdekkingsreis binnen het sjamanisme. In deze uitzending verteld de schrijver over zijn boek , zijn leven, en de rol die sjamanisme speelde op zijn pad. In een latere uitzending zullen we ook een review delen van zijn boek.

Cannaerts & Van Cutsem musicians, deelden een prachtig dubbelinterview, over de muziek die ze samen in de wereld brengen en de rol die muziek en creativiteit voor hun heeft. Ook hun eigen inspiratiebronnen komen aan de orde en de samenstellingen waarin ze werken, alsook hadden we de eer live te luisteren naar een prachtig lied dat ze live met ons deelde.

De uitzendingen starten beiden om 21.00 uur

We wensen jullie veel luisterplezier!!

Je kunt ze beluisteren via de listen Live Button op onze website!

of via onze rechtstreekse player link

http://v4.mystreamplayer.com/tvnradio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.