Boodschappen van de pleiaden ‘ licht en in liefde zijn ‘ worden de nieuwe standaardregels

 

Lieve lotgenoten van de aarde want zo zouden we het nu willen omvatten, want op dit moment zijn jullie in staat om de grote ommekeer te bewerkstelligen die niet alleen voor de aarde een verandering geeft maar een oplifting is van het hele universum.

De laatste weken zullen veel mensen ervaren hebben welke veranderende energieën er aan het werk zijn, en dat zijn er nogal wat…

Een veel voorkomende opmerking was dat mensen zich stuurloos voelde oftewel hun richtingsgevoel kwijt waren en dat is precies wat er aan de hand is.

De oude ‘ vertrouwde ‘ patronen worden zeg maar ‘uitgewist ‘ zodat je vanuit je nieuwe zijn, je nieuwe blik nieuwe stappen gaat zetten…let wel dit is een collectief proces maar individueel wordt gemanifesteerd, voor velen geen gemakkelijke stap omdat oude overtuigingen ‘ vastgeroest ’ kunnen zitten en toch is dit de enige manier om er van los te komen.

Eigenlijk zouden we willen zeggen dat je terug komt in je werkelijke zijn, (on)herkenbaar tegelijk…

Lichamelijke klachten, spontane emoties, verward zijn, het stroomt niet, zijn zulks zaken die men kan ervaren

Weet dat er zoveel licht nu naar de aarde stroomt en dat het lichaam deze incubatietijd nu eenmaal nodig heeft om met de hogere trillingen te verbinden want de oplifting van de aarde gaat ook via jullie, jullie zijn onderdeel van het grote geheel…dat is bewustzijn…

Wat we met grote stelligheid kunnen zeggen is dat het najaar er veel ‘ echte ‘ waarheden zullen worden geopenbaard die nogal wat te weeg zullen brengen…Don’t Panic…er zullen nu eenmaal dingen naar de oppervlakte komen waar je geen weet van had maar deze waarheden moeten nu eenmaal aan het licht komen om de aarde in de veranderende staat te zetten naar een betere wereld…zoals je zelf je huis opschoont

De tijd van grote verandering is echt aanstaande en hou moed, vertrouwen in jezelf in verbinding met je dierbaren en weet dat dit een opstap is naar een vrije wereld waar geen plaats meer is voor zware energieën, die hebben inmiddels hun bestaansrecht verloren. Licht en in liefde zijn en worden de nieuwe standaardregels voor iedereen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.