Boodschappen van de pleiaden Ga Vrij-Uit!

 

Update 12 oktober 2018

 

We zouden willen beginnen om te zeggen dat er veel verschuivingen plaats vinden in jullie collectieve bewustzijn. De energieën die naar jullie aarde gestuurd worden zijn van een dusdanig kaliber dat ‘iedereen ‘ daar van profiteert want je fysieke lichaam krijgt de uitnodiging om mee te resoneren in de hogere frequenties. Echter, kan dit stagneren doordat men zich nog niet kan ontdoen van aardse zaken als materialisme of geloofsovertuigingen of zulks zaken…

Het is dan ook van het belang om zich van deze zaken te ontdoen om volledig mee te resoneren in de nieuwe energieën. De oude patronen hebben geen waarde meer en mogen las gelaten worden door heel simpel er afstand van te doen ‘ ik heb ze niet meer nodig, ze hebben hun dienst bewezen’

Daarentegen, onderschat de nieuwe energieën niet want ze kunnen behoorlijk huishouden in je energiesysteem, zie het als een grote schoonmaak, de mate waarin verschilt i.v.m. je individuele staat van zijn. We kunnen eigenlijk niet genoeg benadrukken dat deze veranderende tijden de ommekeer zal zijn naar een nieuwere versie van jezelf groeiende naar de nieuwe aarde die al klaar staat.

Achter de schermen werken de lichtkrachten gezamenlijk om deze transitie te begeleiden, dus schroom jezelf dan ook niet om de lichtkrachten om hulp te vragen om je te ondersteunen en te begeleiden, of maak gebruik van je gidsen en begeleiders die je al bekend zijn, het maakt niet uit alles is met elkaar verbonden…maar alles gebeurt vanuit vrije wil want zonder jouw toestemming doen we namelijk niets…dus wees daar bewust van….

Controleer je parameters (voorkeurskeuzes, ruimte voor blijvende programmering) zouden we willen zeggen, daarmee bedoelen we dat je mag kijken of je werkelijke zijn nog wel resoneert met je omgeving in de breedste zin des woord…omgeving als religie, werk, relatie, eigen overtuigingen enz.enz. Omdat nu meer dan ooit de tijd is om je bewustzijn te detoxen van zaken die je alleen maar tegenhouden om in je volledige potentieel te gaan staan. Dit is waarom je gekomen bent naar de aarde, vanuit jezelf maar m.b.v. anderen samen deze transitie door te maken één laatste woord tot besluit…GA VRIJ-UIT!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.