new CD AMÈHA CHANTS met o.a. een Water Mantra : WATER WE LOVE YOU

New on TVNR Radio CD Release

 

CD AMÈHA CHANTS


met o.a. een Water Mantra : WATER WE LOVE YOU

 

 

 

 

BIO:

Geboren in Nederland, als dochter van de producent Hans van Baaren, heb ik als klein meisje met 8 jaar al met Herman van Veen en Corrie Brokken gezongen.
Ik ben veel verhuisd, in Belgie gewoond, o.a. in Brussel, en in Frankrijk, en met 23 jaar naar Duitsland verhuisd, waar ik sinds 35 jaar als professionele zangeres werk.
Sindsdien mocht ik met veel verschillende beroemde artiesten werken, en heb zowel op hun CDs gezongen als ook live konzerten, Tourneen door europa en TV optredes gedaan. Heel fijn!
Sinds 35 jaar ben in ook intensief bezig met bewustzijns-ontwikkeling, en heb veel verschillende workshops bezocht, meditaties geleerd, een healer opleiding gedaan en sindsdien regelmatig met handoplegging mensen begeleid.
Het was mn wens die energie ook met mn stem te mogen transporteren en zo heb ik geleerd mn stem als Kanaal voor de lichtvolle kracht van onze bron door te geven. Sindsdien ben ik met zielenzang bezig, en geef individuele consulten en ook avonden waar ik intuïtief voor de mensen zing.
AMÈHA CHANTS:
Ik weet hoe graag mensen zelf willen zingen en hoe krachtvol dat kan zijn.
Zo heb ik besloten een CD te maken met meezing Chants.
Alle liedjes heb ik zelf geschreven, ik weet dan mensen zo graag zelf zingen, dus heb ik dit doelgericht daarvoor opgenomen. Makkelijke Chants om te horen en mee te doen.
De eerste nieuwe Video kan je hier zien en meteen meezingen:
Ik wens je veel luister en meezing plezier!

 

http://www.sabinevanbaaren.de/nederlands/home.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.