Anna Vidya “net gemist”, 15 juni 2019


Met schrijfsels van : Bert Van Rijnberk, Freddy Hoeckx, Jeff Foster, Ingrid Nieuwland, Marcus J. Michielsen, Jozef Rulof, Johan Rinsma, Dieter Van Obberghen, Jolanda Oude Essink, Orchidee Schrijft, Pema Chödrön, Hartenstem, Rudy Hafkenscheid. Eerstvolgende uitzending is op zaterdag 6 juli 2019. Alle inzendingen voor Anna Vidya mag je verzenden naar volgend mailadres : anna.vidya@telenet.be

Liefs, Christa en Dirk

2 reacties op “Anna Vidya “net gemist”, 15 juni 2019

 • 16/06/2019 om 23:46
  Permalink

  Wat een mooie uitzending met prachtige gedichten en passende muziek. Ik vind het heel leuk dat mijn gedicht op zo’n integere manier is voorgedragen. Ik wens jullie nog veel SUCCES en zal met enige regelmaat een nieuw gedicht toesturen.

  Beantwoorden
  • 19/06/2019 om 22:41
   Permalink

   Dankjewel Jolanda, dat voelt goed en fijn – wederzijds. We doen ons best. Knuffel, Dirk

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.