TVNR Radio op Healing Garden 2019

TVNR Radio is een inspirerend platform dat informeert over bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling door onder andere verslag te doen van evenementen, beurzen, festivals en eigenlijk alles op het gebied van bewustzijn en programma’s  te maken over onderwerpen als onder meer yoga, voeding, meditatie, bewustzijn, innovatief onderwijs, permacultuur, genezing en spirituele ontwikkeling. Tijdens Healing Garden zal Anton Glas, mede-oprichter van TVNR Radio, ter plekke verslag doen van jullie belevenissen – voor zover jullie dat willen. Na twee weken worden de opnamen uitgezonden op TVNR Radio! 

www.tvnr.eu

www.tvnr.center

TVNR Radio, wordt gehost in Canada en maakt deel uit van het Sonix Network

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.