yogific yoga en Vegan Festival in Brussel 2019

15 september zijn we met Transparant Vlaams Nederlands Radio (TVNR)en met Imanesh praktijk voor Bewust Zijn op yogific yoga en Vegan Festival in Brussel.

Komen Julie ook?
Je kunt bij Imanesh terecht voor whitelodge healing, fonoforese en healing massages en korte consulten gedurende het festival. Tevens nemen we interviews af met een aantal teachers en standhouders gedurende dit festival.

Bhakta Ludo en de golden avatar band zullen tevens een Kirtan workshop geven deze dag.

Wees Welkom!

Hello, we are looking forward to seeing you at the second annual Brussels Yoga and Vegan Festival on Sunday, Sept 15th. All-day long Yoga & meditation classes, talks, music, dance, activities for kids, shopping from stalls, and yummy vegan food! Day ticket to attend ALL classes costs only 8 euros online in advance and 10 euros on the day. Buy tickets here: http://bit.ly/BruxYogaVegFest

Check out this video from one of our festivals to see how fun our events are 🙂
Yogific Yoga & Vegan Festival in Dublin (2018) – Post-event peeks
First ever Yoga & Vegan Festival at Trinity College Dublin in Ireland.

Hello, we are looking forward to seeing you at the second annual Brussels Yoga and Vegan Festival on Sunday, Sept 15th. All-day long Yoga & meditation classes, talks, music, dance, activities for kids, shopping from stalls, and yummy vegan food! Day ticket to attend ALL classes costs only 8 euros online in advance and 10 euros on the day. Buy tickets here: http://bit.ly/BruxYogaVegFestCheck out this video from one of our festivals to see how fun our events are :)Yogific Yoga & Vegan Festival in Dublin (2018) – Post-event peeksFirst ever Yoga & Vegan Festival at Trinity College Dublin in Ireland.

Geplaatst door Yogific op Dinsdag 30 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.