Christa Standaert

Steeds voelende dat er zoveel meer is dan wij kunnen zien, ben ik op pad gegaan met mijn levensvragen.
En waarom was de wereld niet zoals ik ze graag had ? En wat kon ik daar moederziel alleen aan doen ?
Deze antwoorden heb ik vooral gezocht in de wereld van de kunsten.  Het is daar dat de diepste schoonheid tot uitdrukking wordt gebracht.
Als amateurfotograaf leefde ik mij uit om emoties in beeld te brengen.  Het verscherpte mijn zintuigen en het was en is nog steeds een plezier om vast te leggen wat anderen vaak niet opmerken.
Bloemsierkunst : de liefde voor vormgeving, geuren en kleuren deden mij heropleven.
Massagekunst : iedereen kan het leren, maar de kunst van het aanraken is gebaseerd op liefde.  Ik kwam meer in mijn lichaam en kreeg meer zelfvertrouwen.
Dans : vele oude patronen heb ik hier kunnen afgeven door te bewegen op prachtige muziek.  Dank je wel, Biodanza.
Het is jullie waarschijnlijk niet ontgaan, maar het is het pad van heling dat ik ga en nog steeds te gaan heb.  Op dit pad hebben we de ander nodig.  Zo kunnen wij elkaar helpen verder te groeien in licht en liefde.
Spiritueel bleef ik echter op mijn honger zitten en besloot aromatherapie te combineren met mijn massages.  Het was alsof de liefde voor de plant en de natuur me ook dichter bij mijn eigen ware natuur bracht.  Het natuurlijk willen eten en leven zit diep geworteld.
En nog steeds wou ik dichter bij mezelf komen ….  Intuïtief musiceren en mediteren leek me wel wat.  Zo ben ik bij radioprogramma Anna Vidya beland, waar ik weer een beetje meer thuiskom.   Anna Vidya is een warme oproep om gewoon jezelf te zijn via je stem, een gedicht, een lied, een lach, een traan, een stilte.
Ik vermoed dat ik hier nog enige tijd zal vertoeven.  Het potentieel aan creativiteit mag zegevieren !  Ik nodig jullie vriendelijk uit om hieraan deel te nemen, hetzij om eens te proberen, te proeven, te leren, te ervaren, te ontmoeten, te lachen, te weten of niet te weten, je voelt maar.
Wij willen elke vorm van intuïtief musiceren en/of zingen ondersteunen.  Muziek maar zeker je eigen stem kan je helen.  Ik heb geen zangervaring maar mijn natuur weet hoe ik kan zingen. En neen dat is niet standaard.  Hoe zou het zijn om dat te mogen ontdekken ?
Je bent hartelijk welkom in de studio.
Christa Standaert

1,086 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag