Uitgeverij Hajefa

Uitgeverij Hajefa is opgericht in het jaar 2000 en geeft sindsdien jaarlijks de Astrolgische Agenda uit. Inmiddels heeft de uitgeverij zich gericht op het uitgeven van boeken die een bijdrage kunnen leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen. Hiertoe geeft Uitgeverij Hajefa meditatie-CD’s en boeken op het gebied van astrologie, spiritualiteit en esoterie uit.
Met name op het gebied van de astrologie wil Uitgeverij Hajefa boeken uitgeven van Nederlandse astrologen en het vertalen en uitgeven van buitenlandse astrologieboeken om een bijdrage te leveren aan het ontwikkelen van het astrologische vakgebied.

http://hajefa.nl/

 

Ik ben Peter Saarloos en ben geboren op 26 juli 1964 in Rijswijk (Z-H) en verzorg momenteel de opleiding astrologie in Zoetermeer onder de naam van Opleidingscentrum Ishtar en geef boeken, agenda’s en kalenders uit onder de naam van Uitgeverij Hajefa.
Ik ben vanaf ongeveer mijn zestiende jaar bezig met allerlei paranormale en alternatieve zaken. Sinds 1988 verdiep ik mij in de astrologie. Dit raakte iets in mij: er was herkenning en verwondering. De astrologie leerde me te accepteren dat iedereen anders is en mag zijn.
Daarna ben ik de opleiding astrologie gaan volgen bij Minou van Hemert in Utrecht. Na de start van mijn consultpraktijk ben ik na een aantal jaren begonnen met het geven van basiscursussen. Langzaam maar zeker groeide uit de cursussen de vijfjarige beroepsopleiding astrologie.
Vanaf 2000 geef ik jaarlijks onder de naam van Uitgeverij Hajefa de astrologische agenda uit. Het assortiment van de uitgeverij is inmiddels uitgegroeid tot de maankalender en –agenda, en diverse spirituele en astrologieboeken.
De afgelopen jaren heb ik in mijn persoonlijke zoektocht een spirituele ontwikkeling doorgemaakt, onder andere door Awakening your Lightbody maar ook door lichtwerk, klankhealing, massages, enzovoort. Deze spirituele ontwikkeling is ook verweven met mijn werk als docent.
Onlangs heb ik mijn training Hawaiiaanse massage (lomi lomi) afgerond wat weer een verdere verdieping bracht in mijn persoonlijke leven.
Uitgeverij Hajefa stuurt ons als partner regelmatig boeken die wij recenseren in onze programma’s.

1,247 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag