Visie

TVNR staat voor Transparant Vlaams Nederlandse Radio of ook Trefpunt Voor Nieuwe Richtingen. Via dit internetradiostation maken we programma’s voor de steeds meer bewustwordende mens. We leven in een tijd waarin veel veranderingen gebeuren. De “normale” media berichten nauwelijks over de werkelijke achtergronden van het nieuws. TVNR helpt via programma’s die het bewustzijn aanwakkeren, interacties met de luisteraars (livechats tijdens de programma’s), aanbod van dienstverleners, samenwerkingen met andere platformen. TVNR is daarnaast ook aanwezig op beurzen, lezingen en workshops en festivals waaronder haar eigen festival Love & Light.

VISIE : Mensen van nu hebben een nieuwe richting nodig; de vraag naar innerlijke vorming groeit naarmate we meer gaan zien dat de huidige situatie steeds onhoudbaarder wordt. Overal om ons heen zien we dat alles te maken heeft met aandacht! Leven met aandacht kan veel betekenen voor leefsituaties, gezondheid, werk, en andere dingen die hier niet zijn opgenoemd. Iedereen maakt deel uit van de maatschappij en iedereen wil en zoekt een aansluiting hierin.

Doeltreffend werken is luisteren en doen.

In ieder van ons schuilt een talent maar dit wordt niet optimaal benut door verschillende omstandigheden. Ziekte, stress, burn-outs en andere psychische aandoeningen komen voort uit een verarmd leefmilieu; het gevoel niet gehoord of begrepen te worden, versterkt alleen demotivatie.

Dit vergt vanuit onze radio-visie  een verandering van denken en zien met herwaardering van zichzelf en de omgeving. Dit kan leiden naar een ander soort werk of omstandigheden waarvan je altijd hebt gedroomd. In ieder van ons leeft een droom die ons wordt aangereikt. De vraag is : Zien we die ook ? Werken met de wetten van de natuur kan ons helpen een doorbraak te forceren.

TVNR wil ervoor zorg dragen dat je hier een ankerpunt vindt om van gedachten te wisselen en je ervaringen te delen! Iedereen heeft immers een ankerpunt nodig om even op adem te komen! Een plek waar je gewoon mag zijn wie je bent. Via de chat kan en mag je vragen stellen om je misschien weer wat verder te brengen en een duidelijk beeld van jezelf te krijgen. Sommige programmamakers hebben een gedegen opleiding genoten om je weer een stap verder te helpen zetten.

Wij willen zonder commerciële doelstelling blijven uitzenden en werken en hierdoor een begrip vormen voor mensen, waardoor we meer evenwicht vormen tussen mens en maatschappij. Wil je ons ondersteunen met het werk dat we doen, donaties zijn welkom!

rekeningnummer Nederland donaties: iban: NL40ABNBA04639269 78

Rekeningnummer België donaties iban: BE75 3770 1867 3951

Ben je therapeut/coach en wil je jouw bijdrage via TVNR aan de luisteraars doorgeven via een bepaald programma, neem dan gerust contact met ons op : info@tvnr.nl